Гостуване в Народното събрание

По покана на депутата от ПП ГЕРБ Враца – Красен Кръстев и със съдействието на общинският ръководител на ПП ГЕРБ в община Мездра – Яна Нинова, Народното събрание посетиха ученици от СУ „Иван Вазов“ в Мездра.

Инициативата за визитата на младшите и старши посланици на Европейския парламент и техните ръководители Йоана Константинова и Данаил Димитров е в рамките на дейностите по проекта „Училище посланик на Европейския парламент“, по който работи тази година мездренската гимназия по Програмата за училища посланици на Европейския парламент.

Те се интересуваха от доста неща, като поскъпването на данъци за МПС, екологията, бюджета на страната и неговото разпределение.

Също така отправиха молба към Г-н Кръстев, за ремонтирането на парка над училището им. Г-н Кръстев обеща да помогне и им каза да се свържат с него, когато им е удобно.


Домакинът, г-н Кръстев пожела на новите си приятели успешно приключване на проекта и ги посъветва да учат усилено, защото именно те са бъдещето на България, Европа и света. Следващата инициатива, с която представителите на ПП ГЕРБ подпомагат младежите от Мездра в успешното реализиране на проекта е среща през м. декември с г-н Владимир Уручев – Евродепутат от ПП ГЕРБ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *